MUĞLA / DALAMAN - Çiftlik İlkokulu

May

Okulumuz 2/C, 2/B ve 3/B sınıfları eTwinning proje etkinlikleri kapsamında; Kayacık Sahilinde kitap okuma ve cevre temizligi etkinliği yaptılar.

May

1/A Sınıfı öğrencilerinin eTwinning projesi: JIGSAW

Nis

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Jale Deniz TEMEL, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Taner ŞEN’i makamında ziyaret etti.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Badminton Turnuvasında Küçük kızlar kategorisinde 3. olan Okulumuz 4/B Sınıfı öğrencisi Asel Nil KAMA’yı tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz 2/C Sınıfı öğrencileri Halk Eğitim Merkezinde Ebru çalışması yaptılar.

Nis

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Finalinde Okulumuz öğrencileri bir çok branşda üstün başarı elde ettiler.

Nis

Okulumuz 3/D sınıfı yürüttüğü Four Sisters Together For UNICEF adlı eTwinning Projesi ile UNICEF hakkında bilgi edinmiştir.

Nis

Four Sisters Together For UNICEF adlı eTwinning Projesi kapsamında; 3/D sınıfı veli ve öğrenci işbirliği ile bebekler tasarladı.

Nis

Okulumuz 3/D sınıfı Four Sisters Together For UNICEF adlı eTwinning Projesine başlamıştır.

Catch the Rhythm with Your Music
Müziğinle Ritmi Yakala